Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Fira vårt universitet – sök pengar för att arrangera events för studenter

Collagebild projektutlysning

Den 1 Januari 2018 blir Malmö högskola Malmö universitet - och detta ska vi fira tillsammans i ett helt år! Under året arrangeras akademiska, sociala och underhållande events av alla slag och vi vill även att du som är student ska vara med och forma firandet med dina egna idéer. 

Har du och dina vänner pratat om hur roligt det skulle vara att ha en tävling, hackaton eller konsert? Eller har ni en drömföreläsare ni vill bjuda in? Nu har ni möjlighet att söka pengar för att förverkliga det. 

Så här fungerar det

Från och med 1 oktober har du som student möjlighet att söka pengar för den idé du vill genomföra under januari-december 2018. Bakom idén måste det finnas en projektgrupp på minst tre personer som kan planera och genomföra projektet. (Alla studenter behöver vara registrerade studenter på Malmö högskola under de terminer evenemanget planeras och genomförs.)

Totalt tre studentgrupper kan få projektbidrag på 10 000 kr/grupp för att genomföra evenemanget. Ni har även möjlighet till stöd under planeringsfasen av projektet genom koordinatorn för studentaktiviteter.

En jury bestående av bestående av medlemmar i projektgruppen för firandet av Malmö universitet 2018 kommer att gå igenom ansökningarna och utse de tre projektgrupper som beviljas projektmedel för att genomföra sitt evenemang. Juryn baserar sin bedömning på kriterierna: 1) Bästa idé, 2) Genomförbarhet, 3) Potentiell räckvidd.

”The sky is the limit” för era idéer, och kriterierna är enkla:

  • Eventet ska vara av studenter, för studenter. Målgruppen får dock gärna vara större än studenter.
  • Projektgruppen ska bestå av minst tre studenter.
  • Alla i projektgruppen ska vara registrerade studenter på Malmö högskola för år 2017/2018.

Så ansöker du

För att ansöka om projektpengar för ditt evenemang behöver du skicka in en projektplan.

  • Projektplanen ska innehålla en beskrivning av idé, namn på evenemanget, planerad tidpunkt, syfte, målgrupp, plan för genomförande, uppskattad budget och användning av bidraget på 10 000 kr, samt en kontaktperson.
  • Ansökan med projektplan ska skickas in senast 15 november.
  • Mejla din ansökan till Ida Rosqvist.
Senast uppdaterad av Ida Rosqvist