Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Karriärmässa - En bro till din framtid

Öresundsbron

Oavsett om du letar efter praktikplats, ett hel- eller deltidsjobb eller om du helt enkelt vill bygga ditt nätverk så är Malmö högskolas Karriärmässa en fantastisk plats att starta på.

När och var?

Karriärmässan hålls den 9 november 2017, kl. 10.00-13.30 på Niagaras entréplan. Du ges möjligheten att träffa företag och organisationer från olika branscher. Företagen och organsationerna deltar för att de är intresserade av att träffa dig. 

Om mässan:

Karriärmässan är öppen för samtliga studenter och alumner från Malmö Högskola och karriärmässan hålls den 9 november 2017 på Niagaras entréplan.

Du hittar mer information om mässan här!

Företag eller organisation? Mer information finns om karriärmässan här!

Bli professionellt fotograferad!

Vi kommer erbjuda fotografering på mässan där du kan bli professionellt fotograferad gratis, så att du kan använda denna bild på ditt CV eller på din LinkedIn-profil.

Företag och organisationer som deltar på Karriärmässan 2017:

Academic work - Experter inom rekrytering och bemanning av Young Professionals.

Affecto -Affecto med sina 18 kontor i norra Europa hjälper kunder och deras kunder med Big Data och Analytics.  

Adecco - Adecco är världsledande inom olika HR och rekryteringslösningar.

ATEA - ATEA finns i sju länder och har ca 6900 medarbetare. De är specialister inom IT-strukturerar och skapar dessa strukturer i världsklass på ett smart och innovativt sätt.

Axis - Marknadsledare inom nätverkskameror och säkerhetslösningar. 

Bravura – Rekryterings- och bemanningsfirma sedan 2008 och är idag ett av de snabbaste växande företagen på marknaden. 

Capgemini - Ett av de världsledande konsultbolagen med fokus på IT och teknik som finns i över 40 länder.

Experis - Experis är en rekryterings och bemanningsföretag som är specialiserade på IT, Ekonomi och ingenjörsjobb.

Handelsbanken – Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag närmare 12 000 medarbetare samt verksamhet i fler än 20 länder.

Herogaming - Herogaming grundade 22132 av George Westin, som hade idén om att casino kan vara roligare och mer attraktiva. Herogaming har kontor både i Malmö och på Malta.

IKEA – Ett värderingsstyrt företag med passion för heminredning för de många människorna. Ikea har 340 varuhus i 28 länder.

INSEAD - En av de ledande och största forskarskolorna. Denna världsskola erbjuder en global utbildning och erfarenhet!

Linquer - Specialiserade inom rekrytering för IT-bolag.

Läkare utan gränser - Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest. 

Malmö Stad - Malmö Stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne. Med en stark profil inom välfärd och hållbar utveckling. 

Perform IQ - Genom att kombinera idrottens egenskaper med livserfarenheter, kompetens och utbildning arbetar Perform IQ med att hitta och leverera fantastiska kandidater, oavsett yrkesroll. 

Sigma Technology - Sigma grundandes 1986 av entreprenören Dan Olofsson. En konsultfirma inom IT och teknik som genom passion och genomförande gör skillnad! 

Trialbee - Trialbee är experter inom patientrekrytering med inriktning på kliniska prövningar.

Qlik - Qlik är ledande inom visuell analysmarknad.

UHR/EU-rekrytering Sverige - Universitets- och högskolerådet har regeringens uppdrag att hjälpa alla svenska medborgare som vill arbeta inom EU:s institutioner. UHR anordnar informationsträffar, skrivarstugor och träningstillfällen inför de tester som ingår som del av en rekrytering till en EU-institution. UHR ger också information om hur det är att jobba inom EU, vilket typ av arbetsuppgifter som finns och vilken bakgrund som efterfrågas.

Åf Industri - ÅF är ett internationellt konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur med över 9000 anställda.

Senast uppdaterad av My Larsson